Η εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας γίνεται με την χρήση σπάτουλας σε διάφορες επιφάνειες, είναι μια παραδοσιακή τεχνική δόμησης που χαρακτηρίζεται από μοναδική απλότητα και ομορφιά. Η λεπτή μα πανίσχυρη στρώση της πατητής τσιμεντοκονίας, μετατρέπει τους παλαιούς και φθαρμένους χώρους, σε μινιμαλιστικούς αλλά και σε παραδοσιακούς, ενώ αποτελεί επιλογή για design.

Χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε πλήθος εφαρμογών, όπως σε σκάλες, δάπεδα, τοίχους, τζάκια, σε σπίτια, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ., καθώς και σε ειδικές κατασκευές.

Η συνεχής στρώση του υλικού περνά χωρίς αρμό από κάθετες σε οριζόντιες επιφάνειες. Ανακαινίζεται τον χώρο σας χωρίς αποξηλώσεις, χωρίς επικολλήσεις νέων πλακιδίων αλλά πάνω σε παλαιά και το βασικότερο χωρίς μετάθεση των υδραυλικών, λόγω του ασήμαντου πάχους του υλικού. Διαμορφώστε μόνοι την γεωμετρία του νιπτήρα σας με φτηνά υλικά όπως μοριοσανίδες ή γυψοσανίδες, με τελικό γυαλιστερό, σατινέ ή ματ φινίρισμα.

Χαρακτηριστικά της Πατητής Τσιμεντοκονίας :

  • Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε επιφάνεια και να ανταπεξέλθει σε κάθε καταπόνηση της, είτε αυτή είναι μηχανική, υγρασιακή ή κλιματολογική.
  • Πάνω στην αδιάβροχη υπεραλκαλική επιφάνειά του εξουδετερώνονται οι μύκητες και τα μικρόβια.
  • Έχει χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης.
  • Απεριόριστες αποχρώσεις.

Παράλληλα η LBanakainisi δημιουργεί για εσάς οικονομικά έπιπλα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου με βάση το σχέδιο που εσείς ζητάτε, χωρίς κανέναν περιορισμό. Τα συγκεκριμένα έπιπλα μπορεί να είναι έπιπλα μπάνιου ή χτιστοί νιπτήρες, έπιπλα καθιστικού ή σαλονιού, ή έπιπλα κήπου. Όλα αυτά έχουν τσιμεντένια όψη και υφή, ωστόσο το υλικό της πατητής τσιμεντοκονίας είναι πολύ ελαφρύ και εύκολο στην μετακίνηση.